Yaser.nl Total Marine Solution

Kaartplotter systemen en navigatie apparatuur

Hardware

Yaser voert standaard kaartplotter oplossingen voor schippers van visboten tot riante zeil-  en motorjachten.  Met het merk GARMIN kunnen we oplossingen bieden van losse kaartplotters tot aan uitgebreide NMEA2000 netwerken  met dubbele stuurstanden. Producten als windmeter, snelheidmeter, GPS, AIS, radar,  stuurautomaat en nog vele andere producten zitten in het assortiment van GARMIN. Ook kunnen wij het uiterst betrouwbare Japanse merk SEIWA leveren.  SEIWA heeft een breed assortiment  producten; van een losse kaartplotter tot een uitgebeid NMEA netwerk.

Garmin Marine navigatiesystemen

Kaartplotter systemen en navigatie apparatuurGarmin International is marktleider op het gebied van navigatie- en communicatiesystemen. Luchtvaart, watersport, automotive en outdoor profiteren sinds de oprichting van Garmin in 1989 dagelijks van de uitgebreide keuze aan apparatuur.
Als officieel dealer van Garmin leveren wij het complete productprogramma van Garmin  artikelen voor op het water. Garmin heeft een zeer breed assortiment kaartplotters met schermen van 4” ( GPSMAP 400 serie ) tot 15” ( GPSMAP 7000 serie ). De grotere schermen zijn ook verkrijgbaar met touchscreen. Dit maakt de bediening van het systeem eenvoudig en gebruikersvriendelijk maakt. U kunt deze systemen stand-alone als kaartplotter op uw jacht gebruiken of integreren in een NMEA2000 netwerk met ander Garmin navigatie instrumenten zoals AIS, digitale HD Radar, fishfinder, 2de kaartplotter, windmeter, motormanagement, stuurautomaat, Marifoon en andere.

Kaartplotter systemen en navigatie apparatuurDe sublieme Garmin kaartografie, Bluechart genaamd, bestaat professionele vectorkaarten met features als, getijden en stromingen, 2D en 3D, foto’s en havengegevens en nog vele andere gegevens.Alle Garmin producten zijn plug en play, dus inbouwen, aansluiten en werken.

Hieronder windt u een overzicht van Garmin producten en kunt u verder doorklikken naar de desbetreffende producten.

 • GPS en GPS kaartplotters
 • HD Radar
 • Marine Instumenten
 • Fishfinders
 • Stuurautomaten
 • Marifoon
 • Maritieme Kaarten


Seiwa Marine Navigatiesystemen

Kaartplotter systemen en navigatie apparatuurSeiwa werd opgericht in 1985 en was een van de eerste ondernemingen die elektronische marine navigatie-instrumenten ontwikkelde in Azië. Seiwa heeft een nieuwe lijn van maritieme elektronica die staat voor betrouwbaarheid, innovatie, geavanceerde technische oplossingen en gebruiksgemak. Dit ruime aanbod van producten is gebouwd voor een lange levensduur, maar vooral om te  plezierig te varen en veiligheid te bieden voor iedereen.

De Seiwa producten omvatten navigatie plotters, multi-station plotters instrumenten, Black Box Fish Finders en GPS antennes.  Seiwa kaartplotters zijn ontworpen om te werken met C-MAP elektronische kaarten. Ongeacht waar ter wereld u ook bent, of wat voor soort boot u bezit, Seiwa  producten bieden de best mogelijke technische ondersteuning tegen een redelijke prijs. 

Daarnaast biedt Seiwa ook een garantie van twee jaar op het volledige assortiment.
Hieronder windt u een overzicht van Seiwa producten en kunt u verder doorklikken naar de desbetreffende producten.

 • GPS kaartplotters
 • Radar
 • Marine Instumenten
 • Fishfinders