Yaser.nl Total Marine Solution

Yaser.nl BV

Your Total Marine Solution

Yaser biedt complete en betrouwbare oplossingen op het gebied van open boordnetwerken op motor en zeiljachten en voor de kleine beroepsvaart.
Hiervoor voeren wij  een scala van wereldwijd geaccepteerde professionele hard- en software producten.

Door te werken met industriële computers en een netwerk gebaseerd NMEA2000, creëert Yaser betrouwbare, innovatieve, open Scheepsbeheerssystemen. Dat wil zeggen dat alle merken en producten die werken vanuit de industriestandaard  NMEA 2000 aangesloten kunnen worden op het systeem. Hierdoor biedt Yaser maatwerk voor schipper en schip op het gebied van motormanagement, monitoring en controlling, AC en DC distributie, navigatie, multimedia, bewaking en communicatie.

Yaser biedt maatwerk, wij kunnen aansluiten op bestaande systemen of in samenwerking met de werf nieuwe systemen inbouwen. Wij kunnen begeleiden bij het zelf inbouwen of  apparatuur professioneel voor u inbouwen.
Wij maken gebruik van industriële producten die ook buiten de maritieme sector hun dienst hebben bewezen. Yaser werkt merkonafhankelijk en heeft diverse distributeur- en dealerschappen en wereldwijde contacten, waardoor we de juiste componenten aan u kunnen leveren.

Yaser “your total marine solution”