Yaser.nl Total Marine Solution

Hardware arrow Plottersystemen arrow Garmin arrow GPSMAP 720 en 720s

Bookmark

GPSMAP 720 en 720s
Bekijk grote afbeelding


GPSMAP 720 en 720s

Ultrahelder kleurenscherm en hooggevoelige GPS-ontvanger

De GPSMAP 720(s) is voorzien van een ultrahelder aanraakscherm met een diagonaal van 18 centimeter en een verbeterd digitaal ontwerp voor snelle kaartweergave en -verschuiving. Bovendien beschikken deze waterbestendige toestellen over een ingebouwde hooggevoelige GPS-ontvanger, zodat de gebruiker altijd weet waar hij zich bevindt. Door de standaard aanwezige radarpoort kunt u ook de beelden van Garmin GMR radars optioneel weergeven op de kaartplotter.

Klaar voor gebruik

U kunt de GPSMAP 720(s) direct na aanschaf gebruiken. Ze zijn namelijk voorgeprogrammeerd met een wereldwijde maritieme basiskaart en hebben een eenvoudig te gebruiken interface. Als u kiest voor BlueChart® g2 Vision® cartografie, worden de voordelen van de kaartplotters helemaal duidelijk. BlueChart® g2 Vision® geeft u een realistisch 3D beeld van uw omgeving met een Mariner’s Eye View en Fish Eye View. De Auto-Guidance functie in deze cartografie laat u de beste route naar uw bestemming zien en is compatibel met de stuurautomaten uit de Garmin GHP™ serie. Beide modellen zijn tevens compatibel met verschillende NMEA 2000 componenten, waaronder de volledige serie van Garmin NMEA 2000 maritieme sensoren en stuurautomaten.

Extra opties op de 720s

De GPSMAP 720s biedt u naast alle kenmerken van de GPSMAP 720 ook nog een ingebouwde echolood met 1.000 watt RMS zender, die tot 600 meter diepte kan scannen (met 1kW transducer) naar vissen en bodemstructuur.

Voor technische gegevens en uitgebreidere omschrijving klik hier