Yaser.nl Total Marine Solution

Hardware arrow Plottersystemen arrow Garmin arrow GPSMAP 421 en 421s

Bookmark

GPSMAP 421 en 421s
Bekijk grote afbeelding


GPSMAP 421 en 421s

Helder kleurenscherm en hooggevoelige GPS-ontvanger

De nieuwe kaartplotters van Garmin, de GPSMAP 421 en 421s, zijn voorzien van een helder kleurenscherm met een diagonaal van 4 inch en een verbeterd digitaal ontwerp voor snelle kaartweergave en -verschuiving. Bovendien beschikken deze waterbestendige toestellen over een hooggevoelige interne GPS-ontvanger, zodat de gebruiker altijd weet waar hij zich bevindt.

 

Klaar voor gebruik

U kunt de GPSMAP 421 en 421s direct na aanschaf gebruiken. Ze zijn namelijk voorgeprogrammeerd met een wereldwijde maritieme basiskaart en hebben een eenvoudig te gebruiken interface. Als u kiest voor BlueChart® g2 Vision® cartografie, worden de voordelen van de kaartplotters helemaal duidelijk. BlueChart® g2 Vision® geeft u een realistisch 3D beeld van uw omgeving met een Mariner’s Eye View en Fish Eye View. De Auto-Guidance functie in deze cartografie laat u de beste route naar uw bestemming zien en is compatibel met de stuurautomaten uit de Garmin GHP™ serie. Beide modellen zijn tevens compatibel met verschillende NMEA 2000 componenten, waaronder de volledige serie van Garmin NMEA 2000 maritieme sensoren en stuurautomaten.

Extra opties op de 421s

De GPSMAP 421s biedt u naast alle kenmerken van de GPSMAP 421 ook nog een ingebouwde echolood, die tot 500 meter diepte kan scannen (met dubbele frequente transducer) voor een duidelijke kleurenweergave van dieptecontouren, bodemstructuur en eventuele vissen.

Voor technische gegevens en uitgebreidere omschrijving klik hier