Yaser.nl Total Marine Solution

Hardware arrow Navigatie instrumenten arrow Garmin arrow VHF 300i en 300i AIS marifoons

Bookmark

VHF 300i en 300i AIS marifoons
Bekijk grote afbeelding


VHF 300i en 300i AIS marifoons

De producten uit de VHF 300i en VHF 300i AIS serie zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marifoons van Garmin.

Communiceer met vertrouwen

De producten uit de VHF 300i en VHF 300i AIS serie zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marifoons van Garmin. Deze ruimtebesparende, blackbox, marifoons bieden ondersteuning voor meerdere stations en opties zoals een geïntegreerde dual-band AIS ontvanger. De VHF 300i serie beschikt over alle premium kenmerken en mogelijkheden van de VHF200i, zoals volledige Klasse D Digital Selective Calling (DSC), NMEA 2000 en NMEA 0183 datacommunicatie, 25 watt aan zendvermogen en positie-bepaling. Daar bovenop komt een voicemail functie waarmee de gebruiker een opname kan maken van 15 seconden en deze naar een andere DSC-compatibele VHF radio kunnen sturen. Met één druk op de knop kunnen gebruikers kunnen ook de laatste 90 seconden van ingekomen berichten opnieuw laten spelen.

Belangrijke ruimtebesparing en intercom aan boord

Door de compacte behuizing van de blackbox kan de VHF 300i serie overal uit het zicht geplaatst worden. Hierdoor houdt u meer ruimte over bij de stuurstand. Gebruikers kunnen het toestel bedienen via de GHS™ 10i handmicrofoon. Deze handheld microfoon beschikt over een LCD scherm van 2 inch, toetsen voor veelgekozen taken en drie soft toetsen voor dynamische bediening. De VHF300i serie ondersteunt tot drie GHS 10i™ handmicrofoons voor vaartuigen met meerdere locaties. Voor het beluisteren van uw marifoon berichten gebruikt u de meegeleverde 4-inch actieve luidspreker met volumeknop, de passieve luidspreker in de GHS™10i of een optionele passieve luidspreker van derden. Met meerdere stations kan het systeem ook gebruikt worden als intercom aan boord.

AIS-ontvanger

De VHF 300i AIS biedt als extra optie ontvangst van het Automatic Identification System (AIS). Deze VHF marifoons beschikken over een geïntegreerde AIS ontvanger voor het identificeren en localiseren van grote schepen. Zeelieden zullen nooit een AIS-doel over het hoofd zien dankzij de ingebouwde dual AIS-ontvangers.

Voor technische gegevens en uitgebreidere omschrijving klik hier