Yaser.nl Total Marine Solution

Hardware arrow Navigatie instrumenten arrow Garmin arrow VHF 100i en 200i marifoons

Bookmark

VHF 100i en 200i marifoons
Bekijk grote afbeelding


VHF 100i en 200i marifoons

Deze Garmin VHF marifoons hebben een ontwerp, dat zich intuïtief laat bedienen, en zorgen voor radiocommunicatie met gemak en veiligheid voor booteigenaren over de hele wereld.

Communiceer met vertrouwen

Met tot 25 watt aan zendvermogen binnen handbereik bent u in staat om overal op het water in contact te blijven. De VHF-200 wordt standaard geleverd met een verwijderbare microfoon en 20 watt ‘hailer’ systeem dat kan worden aangesloten op een externe luispreker op het dek. De VHF-200 ondersteunt tevens een bedrade GHS 10 handmicrofoon waarmee volledige controle van de radio vanaf een externe locatie mogelijk wordt gemaakt. Dus ongeacht waar u bent en waar u naar toe gaat, u heeft altijd een communicatiemiddel ter beschikking voor een veilige reis.

Veiligheid

De Garmin VHF-100 en 200 bieden volledige Klasse D Digital Selective Calling (DSC) mogelijkheid met de NMEA 0183-interface. Mochten er problemen ontstaan, dan biedt DSC noodoproepen met één druk op de knop. En als uw boot is voorzien van een compatibele GPS kaartplotter, dan heeft u de mogelijkheid tot noodgevallen signalering en het digitaal uitzenden van de locatie van de eigen boot. De VHF-200i beschikt ook over NOAA weerswaarschuwingen en beide modellen over Position Tracking.

Duidelijke informatie

De VHF-serie heeft een eenvoudige display die gemakkelijk te lezen is terwijl u onderweg bent, zodat u altijd over de juiste informatie beschikt op het juiste moment. Naast de speciale toetsen en knoppen voor gebruiksgemak heeft de VHF-marifoon drie programmeerbare toetsen gekoppeld aan on-screen menu’s die de juiste informatie weergeven. Het toestel biedt ook zeer goede geluidskwaliteit zodat elke boodschap goed overkomt. En om te zorgen dat de gegevens duidelijk afleesbaar blijven, is het apparaat voorzien van een 3,2-inch scherm - het grootste scherm beschikbaar in zijn klasse.

Gedetailleerd ontwerp

De VHF-serie is gebouwd om de elementen te weerstaan. En om het installatie proces te vereenvoudigen kan het worden gemonteerd op verschillende manieren. Door een afneembaar front kan de VHF-marifoon gemakkelijk worden gemonteerd in de cabine of cockpit consoles. Het is ook mogelijk om de marifoon geheel verzonken te monteren, wat de VHF-100i en 200i zeer flexibel en functioneel maakt. Hij is gemaakt met een robuust ontwerp dat waterdicht is (IPX7-normen) zodat u een volledig functionele marifoon heeft die klaar is voor gebruik in een compacte verzonken montage.
De VHF-200i kan tevens worden voorzien van een 2-weg boord luidspreker systeem en is tevens NMEA 0183 en NMEA-2000 compatibel voor een grotere flexibiliteit, functionaliteit en bredere inzetbaarheid.

Voor technische gegevens en uitgebreidere omschrijving klik hier