Yaser.nl Total Marine Solution


Bookmark

GHP 10V
Bekijk grote afbeelding


GHP 10V

Volvo stuurautomaat

Veelzijdige uitbreiding op het maritieme portfolio van Garmin

De nieuwe GHP 10V maritieme stuurautomaat geeft een uitbreiding op het veelzijdige productportfolio van maritieme producten van Garmin. De nieuwe stuurautomaat is speciaal ontwikkeld voor gebruik met het Volvo Penta Inboard Performance Systems (IPS) en het Sterndrive Joystick System en biedt de gebruiker een eenvoudig te gebruiken stuurautomaat voor navigatie.

Uitgebreid partnerschap met Volvo Penta

De GHP 10V is ontstaan uit een belangrijke samenwerking tussen Garmin en Volvo Penta. Het resultaat is een robuust stuurautomaat systeem, dat past bij uw behoeftes en uw verwachtingen zal overtreffen. Voortaan kunt u met zekerheid navigeren op het open water.

Ervaar het gemak van Shadow DriveTM technologie

De GHP 10V stuurautomaat is uitgerust met Shadow DriveTM technologie. Eigenaren van motorjachten hebben hierdoor altijd controle over hun jacht, ook als zij op de stuurautomaat vertrouwen. Het Shadow Drive system schakelt de stuurautomaat automatisch uit als er aan het roer gedraaid wordt. Hierdoor kunt u de boot eenvoudig besturen. De stuurautomaat schakelt weer automatisch in als u een stabiele koers aanhoudt.

Profiteer van de eenvoudige interface en de NMEA connectiviteit

De GHP 10V wordt bestuurd door middel van de GHC10. Deze controle unit communiceert met de stuurautomaat via een NMEA 2000 bus, zodat de richting-informatie van de stuurautomaat met andere apparaten uitgewisseld kan worden. De eenvoudige interface zorgt voor een simpele, intuitieve bediening. Tot drie GHC 10 controle systemen kunnen aangesloten worden op één GHP 10V, zodat u vanuit diverse plekken op uw boot inzicht heeft in de informatie uit uw stuurautomaat.

Compatibel met versie C3 en nieuwere Volvo Penta EVC Systemen

De GHP 10V is compatibel met versie C3 en nieuwere Volvo Penta EVC Systemen. U kunt contact opnemen met Volvo Penta over hoe u een ouder EVC systeem kunt upgraden.

Voor technische gegevens en uitgebreidere omschrijving klik hier