Yaser.nl Total Marine Solution


Bookmark

GHP 10


GHP 10

stuurautomaat systeem

Maximale controle en veiligheid

Voor eigenaren van motorjachten die het maximale in controle en veiligheid zoeken, levert de Garmin GHP 10 stuurautomaat krachtige prestaties onder elke omstandigheid. De GHP 10 is goedgekeurd voor gebruik met Mercury Verado buitenboordmotoren en kan verder voor iedere hydraulisch gestuurde motorboot worden gebruikt - binnenboord, buitenboord of hekaandrijving.

Handmatige koerscorrecties geen probleem

De gepatenteerde Shadow Drive van de GHP 10 stelt u in staat op ieder moment handmatige koerscorrecties uit te voeren zonder dat u de automaat hoeft uit te schakelen of met het systeem moet 'worstelen' om te bepalen wie de baas is. Handig bij bijvoorbeeld een onverwacht obstakel op uw koers. Gewoon het stuurwiel draaien om correcties uit te voeren. Zodra u weer op koers ligt, laat u het stuurwiel los en de GHP 10 neemt de voorliggende koers over.

Gemakkelijk in te stellen

Gebaseerd op luchtvaarttechniek en voorzien van een G-kracht gelimiteerde gyro koersafwijkingsensor, reageert de GHP 10 moeiteloos en veilig bij bijna elke snelheid. Deze automaat is gemakkelijk in stellen voor wind, golven of een stevige stroom.

Perfecte afstemming met GHC 10 controle-eenheid

Het ontwerp van de GHC 10 controle-eenheid met z'n 3,5" diagonaal kleurenscherm sluit naadloos aan bij de andere maritieme producten van Garmin, zoals bijvoorbeeld de GMI 10 indicator. Tot drie GHC 10 controle eenheden kunnen worden aangesloten op de GHP 10, zodat uw jacht vanaf meerdere punten kan worden bestuurd.

Voor technische gegevens en uitgebreidere omschrijving klik hier