Yaser.nl Total Marine Solution

Hardware arrow Motormanagement en monitoring arrow Maretron arrow DSM250 - NMEA 2000 Multi-functie Color Display

Bookmark

DSM250 - NMEA 2000  Multi-functie Color Display
Bekijk grote afbeelding


DSM250 - NMEA 2000 Multi-functie Color Display

De DSM250 van Maretron is een hoogresolutie zonlicht leesbaar kleurendisplay dat een sublieme weergave geeft van de gegevens van de NMEA 2000 instrumenten.

De navigatie data kan zeer eenvoudig door de klant in aangepaste display configuraties. De DSM250 is zeer gebruikersvriendelijk door het 5-knops  verlichte toetsenbord.
In tegenstelling tot de traditionele single-display units, kunnen gebruikers, met de DSM250, kiezen voor numerieke, analoge, of grafische weergave in één of meerdere beeldschermen. De DSM250 geeft met z’n cyclische optie een brede waaier van de favoriete schermgegevens.  Deze cyclische weergave optie bespaard montageruimte en in de totale systeemkosten.
De DSM250 zal direct verbinding maken met een NMEA 2000 netwerk en toont  alle informatie  vanuit het hele schip. Ook de diverse audio- en visuele alarmen zijn volledig programmeerbaar.
De DSM250 toont een overvloed van informatie, met inbegrip netstroom, accu, diepte, motor-, en brandstof management, GPS, koers, navigatie, roerstand, snelheid, tanks, tijd, keerkoppeling, weer, wind en nog veel meer.
Maretron's DSM250 is ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste normen (IEC 60945 Maritieme navigatie-en radiocommunicatie-apparatuur).  Zijn compacte waterdichte behuizing garandeert jaren van betrouwbare prestaties.

De DSM250 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, grijs of wit.

Brochure