Yaser.nl Total Marine Solution

Internet aan boord

Als u niet afhankelijk wilt zijn van allerlei verschillende WIFI aanbieders in de diversen havens dan kunt u een mobiel netwerk aan boord aanleggen met behulp van een mobiele router.

Met deze Teltonika mobiele router is de ideale oplossing om een beveiligde verbinding op te bouwen met uw computer of complete boordnetwerk op het internet. De router werkt gewoon op het 12 volt boordnet. Wanneer wij de Teltonika 3G router voorzien van een professionele externe UMTS antenne dan zal het bereik aanzienlijk worden vergroot zodat u ver van de kust op zee nog internet kan ontvangen.

De Teltonika 4G router creëert tegelijkertijd een draadloos boordnetwerk voor eventueel uw zakelijke laptop, IPad en/of ander apparaten onderweg aan internet te koppelen. Alles wat u nodig heeft om een verbinding te maken is de Teltonika Mobile Router en een SIMkaart van uw telecomprovider. De router beschikt over een snel en gemakkelijke configuratie wizard. De wizard helpt u stap voor stap om de 4G/LTE settings te maken en creëert een lokaal draadloos netwerk binnen enkele minuten.

De ingebouwde firewall beschermt lokale netwerk PC’s tegen indringers van buitenaf. De router is standaard ingesteld als DHCP server dus bij een bekabelde verbinding met een pc worden de instellingen automatisch gemaakt.

 

Voor alle recente producten voor internet aan boord kijkt u verder in onze webwinkel van Nautic Direct




  • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»
Resultaten 1 - 2 van 2