Yaser.nl Total Marine Solution

Actueel
Nieuwe router voor internet aan boord

Yaser.NL introduceert een nieuwe UMTS router voor bedraad en draadloos breedband internet aan boord. De RUT500 van Teltonika is de oplossing voor alle internet problemen aan boord. Kijk verder op de website onder internet aan boord

 
Nieuwe NAVPIXEL Monitor ( NPD2115 )

Yaser.NL B.V. introduceert een nieuwe ultra bright Sunlight Readable monitor ( zonlicht leesbaar) van NAVPIXEL. Naast de bestaande monitoren van 8, 12, 15, 17 en 19 inch is er een nieuwe monitor van 21,5 inch bijgekomen. Natuurlijk is deze monitor van dezelfde uitstekende kwaliteit als de bestaande monitoren. Deze monitor is ook in vol zonlicht volledig leesbaar, voorzien van LED backlite ( 1000 nits ), met of zonder aanraakscherm, IP65 front, geschikt voor 12 en 24 volt installaties en diversen aansluitmogelijkheden.

 
Nieuwe Ruggcore fanless PC ( REC5625 )

Yaser.NL B.V. introduceert een nieuwe fanless boordPC " de REC5625 ". Naast de bestaande reeks van boordPC's is er een nieuwe bijgekomen. Natuurlijk is deze PC van dezelfde uitstekende kwaliteit als de bestaande PC's. Deze boordPC is voorzien van de nieuwste Intel Arrandale Processor Intel Core i7/i5 techniek, DVI en VGA display poort, 4 x COM poort, 6 x USB poorten is geschikt voor 12 en 24 volt installaties.

 
Yaser.NL wordt distibuteur van NAVPIXEL en RUGGCORE

Yaser.NL B.V. introduceert twee nieuwe Litemax merken voor de maritieme wereld. Onder het merk NAVPIXEL levert Yaser de waterdichte zonlicht leesbare monitoren en zonlicht leesbare panelPC. Het merk RUGGCORE staat voor professionele industriële fanless computeroplossingen.

 
Servicepack 10.7 Nobeltec

Jeppesen Marine heeft een nieuwe update (versie 10.7) vrijgegeven voor zowel de VNS als de Admiral versie. Hiermee is de nobeltec software compatable geworden met windows 7 en zijn er diverse kleine maar wel belangrijke verbeteringen aangebracht, wij adviseren iedereen om deze Service Pack te installeren.